شرکت تولیدی شیوا(سهامی خاص)

شرکت تولیدی شیوا(سهامی خاص)

تعداد صفحات: 27

نوع فایل: docx

دسته بندی:

قیمت: 6000 تومان

تعداد نمایش: 628 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 14 آذر 1395

به روز رسانی در: 19 مرداد 1396

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

تاریخچه:
شرکت شیوا در سال ۱۳۷۲ با هدف خدمت به سازندگی در صنعت غذا پایه گذاری گردید. در طی این مدت تمامی تلاش خود را در راستای پیشرفت شیرینی و شکلات کشور نموده است. توسعه ای بر آن داشته که با اطلاعات روز دنیا پیشروی نماید. فعالیت های این شرکت عبارتند از:
تولید پاستیل، پف پفی، پودر نوشیدنی، پودر ژله، بستنی زمستانی و واردات ماشین آلات و مواد اولیه مربوط به محصولات فوق از خارج کشور و فروش و صادرات تولید شده و صادرات به هرگونه عملیات مجاز دیگر که به طور مستقیم و یا غیرمستقیم با مقاصد مشروحه فوق مرتبط باشد.
تولید پاستیل به طورکلی شامل ۲ مرحله میباشد:

مرحله پخت وآماده کردن شیره۱
۲ ) مرحله تزریق ( دپوزیت)
که در این قسمت توضیحاتی در مورد عملکرد ماشین آلات هر دو قسمت توضیحاتی خواهیم داد.
قسمت پخت (تولید شیره)
ابتدادر این قسمت دستگاه پخت توضیح داده خواهد شد، سپس اجزاء تشکیل دهنده و عملکرد هرکدام را توضیح میدهیم .

۱-۱) مخازن نگهداری مواد اولیه:
ازاین مخازن برای نگهداری مواد اولیه استفاده میشود که دارای یک ویبره برای ایجاد لرزش دردیواره مخزن ویک اسکرومیباشد که این اسکرو توسط یک الکتروموتور با سرعت قابل تنظیم مواد اولیه را ازمخزن نگهداری مواد اولیه به اسکرو افقی انتقال میدهد.
۲-۱) اسکروی افقی:
این قسمت از یک اسکرو و یک الکتروموتور با دور قابل تنظیم ساخته شده ویک مسیرمشترک برای انتقال سه ماده اولیه به سمت مخزن ویر میباشد قسمت های مختلف دستگاه پخت را نام برده سپس اجزاء تشکیل دهنده و عملکرد هرکدام را توضیح میدهیم .
۳-۱) مخزن گلوکز:
و….

این گزارش در ۳فصل بصورت کامل تهیه شده است

پاسخ دهید