غنی سازی آب میوه‌ها و نوشیدنی‌ها با اسید چرب امگا۳ به روش انکپسوله کردن تحت پوشش کیتوزان

غنی سازی آب میوه‌ها و نوشیدنی‌ها با اسید چرب امگا۳ به روش انکپسوله کردن تحت پوشش کیتوزان

تعداد صفحات: 12

نوع فایل: docx

دسته بندی: - -

قیمت: 20000 تومان

تعداد نمایش: 1008 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 18 دسامبر 2016

به روز رسانی در: 18 دسامبر 2016

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

مقدمه:
فراورده هاي لبني و نوشیدنی ها به عنوان غذاهاي سالم شناخته مي شوند، ولي مقدار اندك اسيدهاي چرب چند غيراشباعي در اين فراورده هـا سبب شده است تا غني سازي اين فراورده ها با اسيدهاي چرب مورد توجه قرار گيرد. چالش اصلي افزودن اين اسيدهاي چـرب به امولسيونهاي لبني و نوشیدنی ها می باشد، استعداد زياد آنها نسـبت بـه اكسـايش و تنـد شـدن اسـت. در پـژوهش حاضـر، امكـان اسـتفاده از اسـيدهاي چـرب چندغيراشباعي امگا ۳ براي توليد دوغ و ابمیوه (نوشیدنی ها) غني شده به عنوان يك فراورده ي فراسودمند بررسی می گردد.

بیان مسئله:
همانگونه که در مقدمه گفته شد ،اسید چرب امگا ۳ جزء اسید های چرب ضروری هستند که در سلامت بدن نفش به‌سزای را ایفا می‌کنند،از جمله:کارکرد صحیح سیستم عصبی،تولید مثل،ایمنی و قلبی-عروقی،نقش در متابولیسم و نقل و انتقال کلسترول و تری گلیسرید‌ها،تحریک متابولیسم،افزایش سرعت متابولیسم و افزایش تولید انرژی و عملکرد صحیح مغز و سلول‌های عصبی و…( لاویه ، میلانه ۲۰۰۸).
اولين بار اسيدهاي چرب ضروري موسوم به امگا ۳ (EFA) در سال ۱۹۷۰ معرفي و توصيف شدند. در آن سال ها دايربرگ يك محقق دانماركي و همكارانش دريافتند، اسكيموهاي گرينلند علي رغم مصرف فراوان چربي ها، چربي خون پاييني دارند و در ميان آنها بيماري هاي عروقي شيوع كمي دارد.(مجله علوم پزشکی ، صنایع غذایی ۱۳۹۰)

مقدمه
بیان مسئله
پیشینه پژوهش
فرضیه های پژوهش
اهداف پژوهش
پرسش های اختصاصی
منابع

پاسخ دهید